Michael Jackson është gjallë? (Video)

michael-jackson_1473001166-4741357Ishte ditë e pikëlluar për fansat e muzikës kur Michael Jackson vdiq më 2009. Por disa njerëz ende nuk po e pranojnë se Mbreti i Popit ka vdekur, me shumë prej tyre që besojnë në teori konspirative se ai është gjallë dhe shëndosh e mirë. Dhe një selfie e shpërndarë nga vajza e tij Paris Jackson në llogarinë e saj në Instagram vetëm i ka hedhur benzinë zjarrit. Pasi Paris ia bëri vetes një foto në veturën e saj, një figurë në ulësen prapa bëri që fansat e Jackson të pretendonin se ajo figurë është e babait të saj. Tani, një video në YouTube e titulluar “SHOK! Michael Jackson është parë i gjallë në fotografinë e Paris Jackson” po tenton t’i dëshmojë teoritë konspirative. Videoja 2-minutëshe ka marrë më shumë se 300,000 shikime prej postimit.

https://youtu.be/x56YvmYxL_E