Mësuesja shkon pa të brendshme në klasë, i lë të gjithë pa fjalë me atë që bën

Një kamera e fshehtë është realizuar në një klasë, ku një “mësuese” ka vajtur pa të brendshme dhe me një fustan të kuq me rrjetë, që i nxjerr në pah gjithçka, ka filluar të japë mësim.
Ajo ngrihet të shkruajë në dërrasën e zezë, ndërsa reagimi i studentëve është i paparë.

Të gjithë shikojnë nga njëri-tjetri dhe buzëqeshin, por “mësuesja” tregohet aq moskokçarëse sa vazhdon të shpjegojë mësimin.

Në fund e mësuan se ishte një lojë, por në fakt, nuk duket keq si mësuese. Apo jo?