Mësuesja shkodrane i lë të gjithë nxënësit pa fjalë me veprimin e saj

Disa nxënës nga një shkollë e mesme në qytetin e Shkodrës kanë mbetur vërtetë të habitur kur kanë parë mënyrën sesi mësuesja e tyre ngrohej pranë ngrohëses në klasën e tyre.
Ata kanë vënë re se si në një moment ajo ka ngritur fundin dhe e ka futur ngrohësen ndërmjet këmbëve të saj dhe copës së fundit.
Nuk dihet me saktësi se çfarë ka dashur të bëjë mësuesja por të paktën është e sigurtë që të gjitha pjesët në të cilat mund të ndjente ftohtë tashmë janë ngrohur.