Mësuesja i jep një detyrë klase, përgjigja e nxënësit shqiptar ka për t’ju hequr trurin

Nxënësit herë pas here surprizojnë si prindërit edhe mësuesit e tyre. Këtë herë bëhet fjalë për një nxënës në një shkollë 9-vjeçare, të cilit i është dhënë një detyrë.
Si çdo nxënës tjetër, edhe ai duhet të përshkruajë se çfarë dëshiron të bëhet kur të rritet.
Është e habitshme se si një fëmijë shkruan se ëndërron të bëhet shpërndarës droge (spaciatore), pasi një punë e tillë sjell të ardhura të mira.
Me sa duket, droga i ka futur shumë thellë rrënjët e saj në vendin tonë dhe po pregatit brezin e ardhshëm që në bankat e shkollës. Për më shumë lexoni letrën e të voglit.