Mësuesi gjuan pa mëshirë nxënësin! (VIDEO)

1547Videoja e publikuar në Youtub e ka shokuar Spanjën. Skenat brutale që i kanë xhiruar nxënësit e enklavës spanjollenë Marok dhe më pas i kanëpublikuar në Youtube kanë bërë që autoritetet në Melilli të nisin hetimet. Shiko Videon ne vijim..::