Messi nuk i përmbahet lotëve (Video)

Lionel Messi nuk ka mundur ti përmbahet lotëve gjatë ceremoninë lamtumirave për Tito Vilanovan, i cili ndërroi jetë të premten
Në një ceremoni të organizuar në katedralen kryesore të Katalonisë i është dhënë lamtumirën e fundit Tito Vilanovës.

Në një ceremoni të madhe, e cila u organizua në kujtim të ish-trajnerit të Barcelonës, përveç familjarëve miqve dhe shokëve kanë qenë edhe futbollistët e Barcelonës.

Kurse, Lionel Messi nuk ka mundur ti përmbahet lotëve gjatë ceremoninë lamtumirave për Tito Vilanovan, i cili ndërroi jetë të premten

Vilanova ndërroi jetë pasi nuk arriti ta fitoj luftën ndaj kancerit. Ai vdiq në moshën 45-vjeçare.