Messi bën tatuazh për të birin Thiago (FOTO-LAJM)

messi-1-200x200Është e njohur dashuria e babait për fëmijët, dhe këta të fundit mundohen ta shprehin edhe me veprime nga më të ndryshmet, dhe dedikime nga më të pazakontat. Dy duar të vogla dhe shkrimi Thiago. Ky është tatuazhi i ri i Lionel Messi, i cili në pulpën e këmbës së tij të majtë, ka bërë një dedikim të veçantë.Siç raporton noa.al tatuazhi i veçantë i dedikohet të birit Thiago i lindur në nëntorin e kaluar.a.y/noa.al

messi