Mësoni si të humbni peshë me dietën japoneze me banane dhe ujë


Kjo dietë aziatike është zbuluar më 2008 dhe përfshinë konsumimin e bananeve dhe ujit në temperaturë të dhomës në mëngjes.
Gjithçka që u duhet është të ndiqni këto rregulla:

Hani një ose dy banane për mëngjes.

Pasi t’i hani ato konsumoni ujë të ngrohtë ose në temperaturë dhome.

Hani rregullisht drekë dhe darkë pa ndonjë ëmbëlsirë.

Nuk duhet të hani në mes vakteve.

Mos hani darkë pas orës 20:00.

Këshillohet se gjatë kësaj diete nuk duhet të konsumoni alkool.
b1