Mësoni sa kushtojnë këpucët që ka mbathur Vali Corleone në emision (Video)

kepucatNë emisionin n’Kosovë, i ftuar, Vali Corleone i është përgjigjur pyetjeve të ndryshme të Shpëtim Deskut. I pyetur për numrin e femrave që ai ka pasur, Vali thotë se janë shumë dhe thotë se ka thyer rekordin e Casanovës në këtë drejtim, Vali gjithashtu u pyet edhe për çmimet që kanë ato që ka veshur në emision e që shifrat janë të larta. Corleone zbuloi se këpucat që ka mbathur kanë kushtuar 6.000 euro dhe se janë vetëm dy palë në glob.