Mëson në avion se do të bëhet baba, ja reagimi i tij (Video)

Screenshot_4-3
Një nga momentet më të mira në jetë për njeriun është kur e kupton se së shpejti do të bëhet prind.

Një grua nga Pensilvania që kishte mbetur shtatzënë, gjeti një mënyrë tepër të veçantë për t’ia treguar bashkëshortit të saj, lajmin e mrekullueshëm.

Ajo priti kohën e duhur për t’ia thënë dhe gjatë një udhëtimi me avion për në Las Vegas. Gruaja i shkroi një letër pilotit, që ai të bënte shpalljen e lajmit.

Në bordin e avionit të Filadelfias, piloti filloi të jepte mesazhin e tij dhe i bëri të ditur Erikut se do të bëhet baba. Të gjithë pasagjerët duartrokitën, ndërsa Eriku i shokuar puthi bashkëshorten e tij.