Mësojeni se kush është i dashuri i Shkendës (Video)

Shkenda Dubova në ‘Wazzup’ përpos që perfomoi këngën e fundit ‘Maje n’mend’ nuk u hezitua të tregoj se kush është i dashuri i saj.

“Ai është edhe producenti jem, Labinot Zeneli që gjithë e përmendi e kujt s’i ka shku mendja”– deklaroi Shkenda në Klan Kosova.

Më pas këngëtarja shtoi se karrierën do e ndërprej momentin kur martohet edhe pse akoma nuk ka ndonjë plan sa i përket këtij hapi.

Shkenda u shpreh se i ka shumë qejf fëmijët dhe dëshira e këngëtares është që ti bëj të paktën pesë fëmijë.

shken