Meshkuj mos e mbani mendjen vetëm “aty”, femrat kërkojnë gjëra të tjera në shtrat

Foto ilustruse

Të gjithë meshkujt janë të bindur se në shtrat janë “luanë të vërtetë”, por një anketim i kryer në Shtetet e Bashkuar tregon të kundërtën.

Shumica e femrave janë shprehur se ato nuk duan që partneri i tyre të dijë të udhëheq mirë vetëm “veglën” që ka mes këmbëve, por edhe t’i bëjnë të ndihen mirë.

Ndaj djema mos mendoni vetëm për madhësinë e organit tuaj gjenital sepse femrat kërkojnë edhe këto tre gjëra që ne po ua listojmë më poshtë.

Së pari, duhet të shmangni të gjitha veprimet që vendosin parteneren tuaj në siklet. Mos i thoni fjalë që e dini se e bëjnë të ndihet keq dhe më e rëndësishmja mos i thoni gjatë kohës që jeni duke kryer aktin se është shëndoshur apo akoma më keq se ajo që keni pasur para saj ishte më e zonja në krevat.

Së dyti, jeni të kuptushëm nëse ajo dëshiron ta bëni vetëm me drita fikur. Duhet të jeni të kuptueshëm derisa ajo të mos jetë më e ndrojtur.

Së fundmi, pyeteni se çfarë pozicionesh i pëlqejnë më shumë dhe ledhatojeni gjatë gjithë kohës.