Mesazhi prekës i nënës se Rebekës


Xheraldina Rexhepi, nëna e Rebekes, që vdiq sot nga sëmundja e kancerit, ka shkuar një mesazh prekës pak minuta më parë. Ajo në Facebook ka thënë se” Beba sonte po flenë vetëm”.

Ky është mesazhi i plotë i , Xheraldina Rexhepit:

Beba sonte po flen vetem, e mbeshtjellur ngroht nga dashuria e juaj. Ne emer te saj perqafojini shume te afermit tuaj, dhe mos pritoni kurr, ama bash kurr ta shprehni dashurine!
r