Merrni këta dy përbërës para gjumit dhe kurrë nuk do të zgjoheni të lodhur

loading...

Gjatë ditës trupi juaj punon shumë në mënyrë që të ruajë hapin me ditën dhe obligimet, e kjo kërkon pushim. Të gjithë e dimë sa e rëndësishme është të flihet mirë, por viteve të kaluara sasia mesatare e gjumit po pakësohet. Mungesa e gjumit është faktor rreziku për shëndetin, e mund të jetë nxitës për sëmundje të rënda,transmeton gazeta Kosova Sot.

ZGJIDHJA PËR GJUMË Kjo zgjedhje e thjeshtë për gjumë vjen me ndihmën e vetëm dy përbërësve. Kjo do t’i ndihmojë trupit tuaj që të relaksohet dhe të pushojë pas një dite stresuese, dhe më lehtë do të përgatiteni për ditën vijuese.

PËRBËRËSIT: -5 lugë mjaltë organik -1 lugë kripë himalaje

Përgatitja: Përzieni dy përbërësit dhe i vendosni në një kavanoz prej qelqit. Masa 5:1 funksionon më së miri. Mjafton që pak nga kjo përzierje, për çdo natë, ta vendosni nën gjuhë dhe ta lini të shkrihet. Ky kombinim punon në rritjen e serotoninës. Ndihmon në heqjen e stresit dhe vepron më mirë se secili ilaç tjetër natyral. Merrni këta dy përbërës para gjumit dhe kurrë nuk do të zgjoheni të lodhur

loading...

loading...