Merreni këtë vitaminë dhe mushkonjat nuk do t’iu ngacmojnë gjatë gjithë verës

capture_1463245474-1114565
Ah… vera, ditët e gjata, qiej verorë, plazhet me rërë dhe mushkonjat….. shumë mushkonja.
Për dikë ky nuk është problem….janë mësuar me mushkonjat që prej 1956.
Por për të tjerët si unë, mushkonjat janë një problem i madh.
Mos u dëshpëroni, ka zgjidhje. Vitamina B1 mund të jetë shpëtimtarja juaj.
Vitamina B1 është një vitaminë esenciale për të cilën ka nevojë trupi juaj.
Ajo mund të gjendet në ushqime të tilla si orizi i kafe, lakra jeshile, mëlçia, vezët etj. Është ideale në luftë kundër stresit dhe në rritjen e imunitetit.
Çfarë është e pabesueshme në lidhjen në mes të kësaj vitamine dhe mushkonjave është se, vitamina e ka mundësinë për të ndryshuar aromën në trupin tuaj për të mbajtur larg mushkonjat.
Ata që kanë mjaftueshëm vitaminë B1 në trupin e tyre kanë tendencën për të mos u ‘kafshuar’ nga mushkonjat.