Merr celularin e shoqes dhe flet me të dashurin e saj, vajza tërbohet kur i lexon (FOTO)

Më siguri të gjithë ju keni patur ndonjë shoqe ziliqare, ose më keq akoma “djallëzore”.
Por a keni pasur një shoqe të tillë? Kjo vajzë është shembulli tipik i shoqes djallëzore që për të parë keq miken e saj është e aftë të bëjë gjithçka.

Një vajzë e quajtur Elda, ka marrë telefonin e shoqes të quajtur Megi dhe i ka dërguar foto lakuriq të dashurit të saj.

Mirëpo, djali, që fillim mendon se është e dashura nuk ia var, por pasi kupton se nuk është ajo, i bën mbrapa vajzës.

Nga ana tjetër, si e zgjuar që është, vajza e vendos në një zgjedhje që ai nuk mund të thotë dot “Jo”.

Pasi lënë takim në shtëpinë e saj, ajo fshin bisedën dhe të nesërmen, vajza zbulon mesazhet në celularin e të dashurit, i cili kishte harruar t’i fshinte.

E tradhëtuar nga shoqja e saj, vajza ka publikuar fotot e bisedës. Çfarë drame! Sot nuk mund t’i besosh shoqes…