Merimangë e mistershme me fytyrë njeriu zbulohet në Hong Kong! [video]

323Një lloj shumë misterioze merimange u zbulua para pak ditësh në Hong Kong!
Teksa një drop të rinjihesh ndodheshin në një restorant,papritur u befasuan nga shfaqja e një lloj merimange të panjohur, e cila në trupin e saj dukej qartë se kishte një fytyrë njerëzore…!
Lajmë pushtoi mediat e botës brenda pak orëve!
Specialistët e insekteve u befasuan nga kjo merimangë e rrallë dhe shumë e veçantë, të cilët e radhisin në familjen e Misumena vatia, merimangë shigjetë-artë e familjeve të gaforreve mëmë, apo të ashtuquajtur merimangë-lule.