Merimange e mistershme me fytyre njeriu zbulohet në Hong Kong! (video)

Merimange

Një lloj shumë misterioze merimange u zbulua para pak ditësh në Hong Kong!
Teksa një drop të rinjihesh ndodheshin në një restorant, papritur u befasuan nga shfaqja e një lloj merimange të panjohur, e cila në trupin e saj dukej qartë se kishte një fytyrë njerëzore…! Lajmë pushtoi mediat e botës brenda pak orëve!
Specialistët e insekteve u befasuan nga kjo merimangë e rrallë dhe shumë e veçantë, të cilët e radhisin në familjen e Misumena vatia, merimangë shigjetë-artë e familjeve të gaforreve mëmë, apo të ashtuquajtur merimangë-lule./LajmeOnline/