Mënyra të thjeshta si të mirëmbani garderobën (FOTO)

296105-650-1457185646-shoe-storage-01

Ne shpesh përballemi me dy probleme kur i hedhim një sy dollapit të rrobave; e para është se shohim se nuk kemi asgjë për të veshur, dhe e dyta është se nuk kemi shumë hapësirë.

Kjo situatë vjen si pasojë e mosorganizmit për ruajtjen e rrobave dhe paisjeve që i kemi në shtëpi, transmeton Klan Kosova.

Më poshtë mund t’i shikoni disa këshilla se si ti ruani rrobat e juaja:

 

.Një mënyrë e thjeshtë për të ruajtur shallat.

295655-650-1457185646-kgaufbqp7vbk8ppnzkni

.Një sirtar që mund ta bëni vetë në mënyrë që të shmangni rrëmujën.

296705-650-1457185646-26Q4_ElPHM8

Palosni rrobat në mënyrë vertikale në mënyrë që të krijoni hapësirë.

296005-650-1457185646-komnari14