Mënyra se si flini me partnerin, tregon shumë për lidhjen tuaj

A flini me partnerin tuaj të kapur së bashku, apo njëri është më i lirë dhe tjetri mbështetet në një cep të krevatit?

Të dyja e kanë një domethënie të rëndësishme.

Ju do të mahniteni kur të kuptoni, se nëse bëhet fjalë për çift të lumtur, apo mënyra e fjetjes, tregon shenja të krizës në lidhje.

Mënyra e të fjeturit “Lugët”, tregon për një çift të lumtur dhe pa telashe.

Çiftet që flenë të kapur mes tyre duhet të frikësohen, sepse njëri prej tyre, mund të ketë nisur një lidhje të re.

Por, kjo tregon edhe përkushtim, megjithëse ndonjëri ka bërë shkelje.

Kur çiftet flenë me shpinë të kthyer nga njëri-tjetri, është shenjë e lidhjes besnike dhe të sigurt.

Tek çiftet, ku femra mbështesin kokën në gjoksin e të dashurit, tregon për afërsi, pasion dhe rifreskim të lidhjes.

Në momentin kur njëri hapet dhe nuk i lë vend tjetrit, lidhja është në rrezik, sepse ai po bëhet egoist dhe vetjak në shumë aspekte të jetës.