Menduan se kapën një peshk të madh, tmerrohen sarandiotët pasi shikojnë ç’kishte në rrjetë (Foto)

Në rrjetat e peshkatarëve në Sarandë bie diçka e çuditshme.Peshkatarët e Sarandës të cilët kishin dal për gjueti ditën e sotme janë kthyer me një gjah të çuditshëm.

Duke qenë se pesha që ishte në rrjetat e tyre ishte shumë e madhe, ata fillimisht u gëzuan.Por kur gjahu doli në sipërfaqe ata u tmerruan.Në rrjetat e tyre kishte rënë një bombë e vërtetë.

Predha që peshon rreth 300 kg mendohet të jetë e Luftës së Parë Botërore dhe është ende e pashpërthyer.Për caktivizimin e saj janë thirrur specialitë, të cilët pritet të vijnë nga Tirana ditën e sotme.