Meda në “emisionin” turk: Shqiptarët hajninë e kanë mësuar prej turqve (Video)


Meda, hanine e kemi mesuar prej turqeve by GazetaExpress
Këngëtari nga Kosova, Meda ishte provokuar nga një aktor në një “emision turk”, duke i quajtur shqiptarët hajna.
Ndërsa, Meda, i thotë moderatorit se populli turk është më i vjetër dhe më i madh se populli shqiptar. Prandaj, ai thotë se shqiptarët hajninë e kanë mësuar prej osmanlinjve. “Sa i përket hajnisë, më vjen shumë keq, por ju na keni sunduar 500 vjet. Na s’kemi ditur të vjedhim. Hajninë e kemi mësuar prej juve”, i thotë Meda moderatorit turk.
s