Meda me familje mysafirë të Barack Obamës! (Foto)


Këngëtari Meda këto ditë si duket është duke qëndruar jashtë Kosovës me familjen e tij, shkruan Kosovarja.
Pasi që ai na ofron imazhe të ndryshme të vendeve ku i viziton me familjen e tij. E tillë është edhe një foto e fundit që Meda e ka nda me ndjekësit e tij në rrjetet sociale. Ku ai dhe familja e tij shihen përkrah Barack Obamës dhe gruas së tij Michelle Obama,
Por, kjo është pak dëshpëruese kur e kupton se Barack dhe Michelle Obama janë vetëm skulptura nga dylli. Që do të thotë nuk janë me personazhet reale. Kjo mund të jetë foto përshëndetëse nga këngëtari Meda, për presidentin e SHBA-ve Barack Obama i cili tashmë do ta lërë këtë post.