Meda dhe gruaja e tij ‘çmendin’ të pranishmit, shikojeni se si këndojnë (Video)

Synetia e djemve të Medës u komentua deri në detaje.
E kjo pjesë nuk ka si të kalojë pa u vërejtur.
Meda shihet t’i këndojë gruas së tij një nga këngët që i kushtohet asaj.
Lulja shihet të ketë arritur në qiellin e shtatë nga fjalët që ia thotë burri i saj.
Per me shume shiko videon me poshte.

MEDA