“Më vjen të plas kur e shikoj që bën si e ndershmja e vendit në BB, ka fjetur me mua për një palë çizme”

Nëse ka dikë që është në qendër të vëmendjes këto kohë janë banorët e shtëpisë së vëzhguar 24 orë nga kamerat, Big Brother.
Sapo futen në shtëpi fillojnë të gjithë dhe flasin për ta duke u munduar t’i njohin sa më mirë ose edhe për t’u nxjerrë “të palarat” që brenda spektaklit nuk i tregojnë.

Kështu në redaksinë e JOQ ka shkruar një qytetar lidhur me Donën, partneren e Musës.

Përshëndetje JOQ! Më vjen të plas nga inati, o Zot nuk i shikoj dot kur mundohen të bëjnë si femra me vlera këto të Big Brother.

Këtë Donën me një palë çizme e kam gënjye dhe ka ardhur në shtrat me mu dhe aty më bën si e ndershmja e vendit. Ishim para dy vitesh, ka qenë pasdite, në një kafe në Tiranë tek Rr. Bardhyl dhe po rrija me Donën, një shok timin dhe një shoqe tjetër dhe po diskutonim për një palë çizme që ajo i pa një goce.

Unë ja bleva ditën tjetër ashtu se më tërhiqte Dona dhe ja bëra dhuratë, pasi më tha faleminderit i thashë që ndera me nder kthehet. Dhe ajo direkt pranoi të vinte në shtëpinë time në qytet studenti dhe fjetëm bashkë.

Dona apo vajzat tjera nuk aty në shtëpi nuk janë modeli i vajzave shqiptare se ka plot të ndershme, mos na i shisni ata të BB si modelin e shqiptarëve”, përfundoi qytetari.

Sa është kjo e vërtetë nuk e dimë, ama djali na tregoi se Dona atë kohë merrej edhe me modeling.