Më thuaj çfarë grupi gjaku ke, të të them çfarë personi je

Paralelisht me mënyrën tonë të jetesës dhe ushqimin, grupi i gjakut luan një rol të rëndësishëm në trupin tonë.
Janë katër grupe të gjakut : A, B, AB, O ndërsa grupi i gjakut formohet që nga formimi ynë brenda mitrës andaj edhe nuk mund të ndikojmë në të gjatë jetës.
Çdo grup i gjakut ka karakteristikat e veçanta të cilat ndikojnë në peshën, sëmundjet madje edhe në personalitetin.
Është e rëndësishme se si të dini llojin e ushqimit adekuat në përshtatje me grupin e gjakut, ashtu do e përmirësoni shëndetin tuaj.
Vazhdo leximin e storjes duke klikuar linkun më poshtë:

VAZHDIM