Më të dashuruar se kurrë(Foto)

DeMartinez dhe Belen kanë postuar në rrjetet sociale foto teksa qëndrojnë të përqafuar mbi njëri-tjetrin. Pasion, dashuri dhe familja janë tashmë fjala e ditës për ciftin…