Më në fund ndodhi, seks në Big Brother 6?

ed4a92b9-fe25-4b30-b9ac-300c70598155---0-Teksa të tjerët kanë qenë duke fjetur, Anaidi dhe Joana kanë vendosur të ndajnë bashkë shtratin dhe jo vetëm.

Më në fund kryhen marrëdhënie seksuale brenda shtëpisë së “Big Brother”. Teksa të tjerët kanë qenë duke fjetur, Anaidi dhe Joana kanë vendosur të ndajnë bashkë shtratin dhe jo vetëm. Ata kanë kaluar momente të nxehta nën jorgan dhe më në fund kanë shfaqur se ndjejnë për njëri-tjetrin. Akti seksual ka zgjatur vetëm 3 minuta.

Që prej ditëve të para, dy të rinjtë janë afruar dhe shpesh janë veçuar nga pjesa tjetër e grupit. Më e dhënë është dukur Joana, e cila edhe pse në shumë raste e refuzuar nga Anaidi, sërish ka tentuar të afrohet e ta ketë pranë. Ajo ka thënë tek banorët e tjerë se i pëlqejnë përqafimet e Anaidit dhe ka nevojë ta ketë pranë .
Për këtë arsye 26- vjeçarja vendosi t’i japë fund marrëdhënies shumëvjeçare me të dashurin që jeton në Greqi.