“Më ndoqi në banjë e më futi duart në vendet intime”, turistja amerikane denoncon muratorin shqiptar


Foto ilustruse

Një emigrant shqiptar, i cili jeton në Itali është denoncuar nga një turiste amerikane për ngacmim seksual.
Media lokale ka raportuar se:

Turistja amerikane ndodhej në një bar në Riomaggiore me një mikeshën e saj. Po kur u ngrit nga tavolina për të shkuar në tualet një djalë i ri e kishte ndjekur. Më pas ai ka hyrë në tualet dhe ka nisur ta prekë turisten në vendet intime.

E ditur bëhet vetëm se emigranti shqiptar punon si murator në Itali.

Turistja ka thënë:

Ndaloi së lëvizuri duart kur unë fillova të bërtasë. Më pas doli dhe shkoi ul në tavolinë sikur nuk kishte ndodhur asgjë.

Kanë qenë mikesha e turistes ajo që e ka fotografuar djalin dhe më pas kanë bërë denoncimin tek autoritet italiane.