“Më luti të bëjë seks me të vetëm që ajo të mbetej shtatzënë dhe t’i bënte letrat” (FOTO)

gettyimages-453145571-650x358

Një grua thuhet ta ketë lutur një burrë të martuar që të bëjë seks me të, me shpresën që do mbetet shtatzënë dhe do të qëndroj në Britani të Madhe.

Jose Yampanya, 38 vjeçar nga Bristol, ishte takuar me gruan në një kishë dhe kishte kaluar pak kohë me të përderisa gruaja dhe fëmijët e tij e kishin vizituar Congon.

Yampanya thotë se gruaja e kishte kërcënuar këtë që nëse nuk do të bënte seks me të ajo do ta padiste këtë për përdhunim.

Ajo kishte filluar të zhvishet deri në të brendshmet.

Gruaja kishte vajtuar përderisa i kishte thënë atij ‘të lutem Jose më ndihmë’, para se t’i kërkonte atij të bënin seks.

Kur Yampanya kishte refuzuar ajo kishte filluar të bërtas.

38 vjeçari tani akuzohet për përdhunim në tentativë, gjë të cilën ai e mohon.

“Ajo më detyronte të bëjmë seks. Unë dëshiroja të bëja seks me kondom ndërsa ajo nuk dëshironte kondom”, ka rrëfyer Yampanya.

Ajo i kishte thënë këtij se nëse nuk bën seks me të ajo do ta thërriste pastorin e kishës ose policinë dhe do të ju thoshte se ky është duke e përdhunuar.

Mandatory Credit: Photo by Simon Belcher/imageBROKER/REX/Shutterstock (5514814a) British biometric passport, close up VARIOUS

“Ishte krejtësisht e qartë që ajo dëshironte të mbetej shtatzënë me mua vetëm që t’i bënte letrat për këtu”, ka thënë ndër tjerash Yampanya.

Rasti është ende nën hetime.