Me lot në sy Ledri pranon për herë të parë ndarjen me Adelën, por ka diçka më shumë… (Video)

screenshot_326Gjatë intervistës në Top Show, Ledri u pyet gjatë për lidhjen e tij me Adela Sollakun. Ai pranoi se nuk janë më së bashku, por që kanë mbetur miq të mirë dhe se Adela është një nga njerëzit që ai ka dashur më shumë. Në fjalën e tij Ledrin nuk ka përjashtuar rikthimin me të. “Adela nuk është person publik, kam qenë ne lidhje me të, por nuk e kam bërë publike pasi kam dashur të ruaj privatesinë e saj, për fajin tim u bë e njohur edhe ajo,”-u shpreh reperi. Gjithashtu ai theksoi se kanë mbetur miq se do të jenë gjithnjë të tillë dhe se Adela është një nga fanset e tij më të mira dhe do të mbesë e tillë gjithmonë. “Adelën e kam dashur shumë e dua shumë, pasi më ka dashur shumë”,-tha Vula. Në fund reperi nuk e përjashtoi mundësinë për t’u kthyer sërish në në lidhje me Adelën.