Me këtë trik mund ta pastroni akullin nga xhami i parmë i makinës suaj për një sekondë (Video)

Del se ekziston një mënyrë për ta larguar shpejt akullin nga xhami i parmë i makinës suaj, pa përdorur mjet për thyerjen e akullit apo ka e çarë akullin me forcë. Meteorologu Ken Weathers ka treguar se ekziston një zgjidhje e thjesht për ta larguar akullin nga xhami i parmë i makinës suaj, Për ta bërë një gjë të tillë, duhet të përdornin alkool për fërkim dhe ujë – të përzier në një shishe sprej – për ta spërkatur xhamin e makinës suaj. Kjo do t’jua bëjë mëngjesin dimëror shumë më të thjesht.