Me kënd po flet Irina?

Modelja dhe aktorja Irina Shayk e ka treguar barkun e saj të rrafshtë edhe pse e veshur me një kanatiere dhe një palë xhinse. Sipas, Daily Mail, asaj nuk i duhet për të shkuar në plazhë për të treguar format e shkëlqyera trupore. Sic shihet në këtë foto Shayk është duke folur në telefon me dikënd. A ishte ai ai Ronaldo?