Më kënaqi pastruesja…

Po bëj seksin më të mirë të jetës sime me pastruesen tonë, sepse gruaja ime nuk është më e interesuar për jetën tonë seksuale, pak nga pleqëria e pak nga mendjemadhësia, se tashmë është zonjë, gjyshe e disa nipave e mbesave…

Jam 55 vjeç, i martuar dhe i kam dy fëmijë. Gruaja ime është infermiere, kurse unë kontabilist në një firmë të madhe tregtare, ndër më të mëdhatë në Kosovë. Pastruesja jonë është 52 vjeçe dhe kujdeset shumë për veten e saj…

Një ditë ajo hyri në zyrën time të punës që e kam në shtëpi dhe kishte veshur një bluzë të shkurtër. Pasi mbarova telefonatën që po bëja me një firmë rreth një fakture, pash gjoksin e saj dhe ajo buzëqeshi dhe erdhi drejt meje.

Më pas ne filluam të putheshim, u zhveshëm dhe bëmë seks mbi tavolinë, thuajse e kishim bërë edhe herë të tjera një gjë të tillë, madje pa kurrfarë ngurrimi. Seksi ishte fantastik, më i miri se eksperiencat e mia të mëparshme.

Por, nuk përfundoi çdo gjë me atë ditë. Ka një vit të plotë që sa herë që nuk ndodhet ime grua në shtëpi, ajo, natyrisht edhe unë, mezi presim të jemi vetëm. Zyra ime e punës është shndërruar në dhomë seksi, kurse tavolina e punës në shtrat për atë punë…

Një ditë, pas një seksi të gjatë, i thash: Nuk di kur do ta përfundojmë këtë lidhje të fshehtë! Është mirë t’i japim fund. Sa më parë aq më mirë”.

Por, në vend se të merrja mendimin e saj, ajo hoqi xhaketën dhe gjinjtë e saj të gufuar m’i ofroi para hundëve…

E, unë, si të rezistoja?

Por, po kam frikë se do të na zbulojë ime shoqe dhe vajhalli për ne… Do ta largojë nga shtëpia pastruesen tonë pa një e pa dy, ndoshta edhe do ta shkelmojë..
perjetim_1453658589-8712244