Më kalli nga kënaqësia


Verës që shkoi isha me burrë në pushim në Velipojë. U vendosëm në një banesë me qira. Pronari na tha të presim pak derisa të lirohet banesa… Ndërkohë, u ulëm në ballkon dhe prisnim. Në një moment i thashë burrit pyete pronarin a mund të shtrihem në një dhomë që të pushoj pak. Pasi e pyeti ai më tha të hyja në dhomën që ndodhej afër. Kur hyra në të një djalosh i bukur ishte në gjumë, krejt lakuriq, por i mbuluar pak me një çarçaf të bardhë. Ishte djali i pronarit, shkruan D, nga Prishtina.

U ula në shtratin tjetër që ndodhej në dhomë. Ç’të shihja: trupi i tij bëri që të dridhem e tëra… U shtrina në shtrat dhe në çast më kishte zënë gjumi. Pas një kohe, kur i hapa sytë, pash se ai më nuk ishte aty… Pas dy ditësh djali i pronarit më shikonte me një sy ndryshe, më përshëndeste rregullisht. Një ditë isha në market. Aty ndodhej edhe ai. Shkëmbyem disa fjalë dhe më pyeti pse nuk jam në plazh. I thashë se im burrë është në plazh, kurse unë do të shkoj pak më vonë… Ai e nuhati mirë punën dhe më tha: “A mund të jemi edhe një herë vetëm unë e tij në atë dhomë kur edhe erdhe ditën e parë?”. Nuk hezitova shumë dhe i thashë po. Posa hymë në dhomë më rroki për beli dhe filloi të më puthë. Më shtriu në dysheme dhe filloi t’mi hiqte rrobat me kujdes, duke eksploruar edhe trupin tim. E, unë kisha ditë që po ëndërroja për të. Ishte shumë i mirë, nuk mund të duroja më dhe e lëshova trupin. Ai filloi aksionin, ishte i jashtëzakonshëm… Kënaqësia ime ishte në kulm… Me një orvatje të vogël arriti t’i gjente pikat e mia të preferuara dhe më kalli nga kënaqësia…
Edhe katër ditë të tjera jemi kënaq pa fund. Unë shkoja e para në banesë, kurse im burrë rrinte me të njohur të tij, së paku dy a tri orë në plazh…
Mbrëmjen e fundit para se të ktheheshim në Prishtinë ai më tha se a mund t’i shkoja natën në dhomë. I thashë pasi ta merr burrin gjumi do jem në dhomën e tij. Atë mbrëmje, për fat të mirë, im burrë me shokë i kishte pirë nja dy a tri birra dhe sa herë që pinte birra e zinte gjumi mirë. Kështu ndodhi edhe atë natë: u shtri në shtrat dhe ia krisi gjumit. E unë? Unë dola ngadalë nga dhoma dhe pa trokitur fare në derë hyra në dhomën e të dashurit. Deri në ag ishim mbi njëri-tjetrin. Ishte një përjetim që asnjëherë nuk e kisha përjetuar më parë dhe as që do ta përjetoj ndonjëherë në jetën time…D.