Me grim mund të bëhen mrekullira, ua tregon kjo vajza (VIDEO)

grimi-620x330

Shalom Nchom nga Nigeria kur ishte fëmijë kishte pësuar djegie në tërë trupin, duke i lënë shenja për gjithë jetën.
Kur ishte vetëm nëntë vjeçe, Nchom kishte një aksident shumë të rëndë në dyqanin e naftës së familjes së saj.
Për shkak të djegieve dhe shenjave ajo përqeshej shumë nga fëmijët e tjerë në shkollë.