“Më dërgo një foto të b*thës, më vërteto që je gay”, biseda erotike e dy shqiptarëve në Facebook (FOTO)

>Liria e fjalës dhe e veprimit në demokraci duket se ka sjellë edhe lirinë e seksit dhe zgjedhjes së orientimit seksual, herë duke u frustruar nga të tjerët e herë duke mos pasur asnjë shqetësim se çfarë do të mendojë fisi apo rrethi juaj shoqëror, nëse bëni një zgjedhje bi apo homoseksuale.
Edhe pse duhet ta pranojmë që në Shqipëri janë shtuar rastet e personave homoseksualë, ose të paktën ata janë vënë re më shumë gjatë kohëve të fundit, ende ky lloj orientimi ngelet tabu në realitetin tonë.
Më poshtë po ju sjellim një bisedë interesante të bërë nga dy meshkuj mes tyre, ku njëri paraqitet si gay dhe që kërkon një mashkull si ai, por që preferon të mos deklarohet pasi familja e tij e ka të vështirë ta pranojë këtë fakt.
“Sa i përket eksperiencës, po vërtet jam gay, por nuk dua të bie në sy tek ky fb. Unë jam në pritje të përgjigjes sate”, – shkruan djali që thotë se është gay, ndërsa tjetri, për ta vërtetuar, i kërkon një foto të fundshpinës së tij.
Më poshtë gjeni të plotë një pjesë të bisedës mes dy djemve shqiptarë.