Më 9 mars, super-Hëna errëson Diellin (VIDEO)

eklips-620x330

Pas pak ditësh, natën mes së martës dhe të mërkurës do të shihet një eklips total diellor në Azi juglindore.
Shfaqja do të jetë e dukshme në Oqeanin Paqesor, ku ata që do të kenë mundësi të admirojnë fenomenin, do të shikojë sesi disku diellor do të errësohet tërësisht për 4 minuta.
Kjo ngjarje është e rëndësisë së veçantë sepse ky është eklipsi i vetëm i plotë për 2016-ën ku Hëna do të jetë ‘super”.