Me 9 maj do të protestohet edhe per grupin e Kumanoves ne Shkup vetem me flamuj Kombetar

Keshilli Opozitar ka organizuar nje protest mbare Shqiptare diten e 9 majit ne Shkup ku do te protestohet per Rastet e montuara sic jane Sopoti Monstra Brodeci Kumanova dhe te gjitha padrejtesit qe po i behen Shqiptareve te Maqedonise. Nisja do te behet nga parku i Cairit destinacioni do te jete deri tek qeveria e Maqedonise
13118950_10154182178694532_855498211950501234_n