Mbushës me Wireless? Mund ta krijoni vet – në kushte shtëpie! (VIDEO)

screenshot_4-6-650x358Problemi i vetëm i smartfonëve është kohëzgjatja e baterisë. Karikimi i tyre sigurisht është pjesa që më së paku ju pëlqen, sidomos nëse keni një karikues me kabllo të shkurtë dhe smartfoni juaj do të mbetet jashtë përdorimit derisa është duke u karikuar – ose të mbetet në dhomën tjetër, kjo me të vërtetë nuk ju pëlqen. Sigurisht keni ndjerë ndonjëherë nevojën e një karikuesi me Wireless? Atëherë këtë mund ta bëni vet – madje në kushte shtëpie, me gjërat që secili nga ne i kemi, Idetë e njerëzve kanë evoluar aq shumë sa që kanë arritur që nepërmjet një karikuesi normal të krijoni një karikues me ‘Wireless’, i cili deri në 15 metra karikon smartfonin tuaj. Për të kuptuar çfarë ju nevojitet dhe si duhet të veproni, shikoni këtë video:

https://youtu.be/jHHO89y00QI