‘Mbulohet’ Andrra dhe lutet në xhami (Foto)


Gruaja e këngëtarit të njohur shqiptar Sinan Hoxha, Andrra ka postuar një fotografi në Instagram ku shihet se është e mbuluar dhe gjendet në një xhami.
Në mbishkrimin e fotografisë ajo ka drejtuar një lutje tek Zoti që t’ia mbrojë prindërit e saj dhe gjithë besimtarët tjerë transmeton parrotlla.net

Vizita e kësaj xhamie është bërë pikërisht, sot, e premte, apo siç njihet si ‘Dita e Xhumah’, festa javore myslimane.
n1

n2