Mbi 40-vjeç, por askush s’ e beson: 10 VIP-et shqiptare që sfidojnë moshën

Kush tha që bukuria mund të plaket? E bukura është e bukur dhe ajo nuk hyn kurrë në garë me kohën.
Thonë se të qenit një femër e bukur vjen nga gjenet e mira, disa të tjerë thonë se kujdesi ndaj vetes bën diferencën, disa të tjerë thonë se varet shumë edhe nga jeta që bën… per me shum detaje
Vazhdo leximin në linkun më poshtë

Vazhdim