Mbështolli barkun dhe këmbët me qese, u shokua nga ajo çka pa të nesërmen (Video)

mm_1472709843-8609968Folja e najlonit të cilën shumica prej nesh e kemi në kuzhinë, mund të përdoret gjithashtu për të hequr celulitin dhe dhjamin nga ato pjesë të trupit ku më së shumti është e nevojshme, njofton gazetablic.com Shikojeni videon me poshtë dhe provoni të aplikoni një teknikë të ngjashme për humbje të peshës: