Mbështjell këmbët dhe barkun me foli, por shokohet me rezultatin (Video)

Folja e najlonit të cilën shumica prej nesh e kemi në kuzhinë, mund të përdoret gjithashtu për të hequr celulitin dhe dhjamin nga ato pjesë të trupit ku më së shumti është e nevojshme.

A ju ka ndodhur që përmes dietave dhe stërvitjeve të arrini të humbi kilogramët e tepërt, por që celuliti dhe pjesët dhjamore të mos zhduket nga pjesët kritike të trupit, siç është barku dhe kofshët, transmeton Telegrafi.

Në këtë rast “trageti” i humbjes së peshës në pjesë të caktuara të trupit, mund të arrihet me përdorimin e foljes së najlonit.

Shikoni videon më poshtë, dhe provoni të aplikoni një teknikë të ngjashme për humbje të peshës, në veçanti në pjesët kritike të trupit
mbeshtjelli