Mbajeni të shtypur gishtin tregues për 60 sekonda, do t’iu ndodhë diçka e pabesueshme!

Kur ne ndjejmë dhimbjen, së pari adresohemi te mjeku apo të marrim ndonjë tabletë!

Megjithatë, pasi t’i provoni disa gjëra që ju mund t’i bëni më gishtrinjë atëherë nuk do jetë e nevojshme të presë në korridoret e spitaleve për tu shëruar, sepse aty mund të merrni edhe ndonjë virus tjetër.

Çdo pikë e trupit është e lidhur me gishtrinjët.

Gishti i madh


Gishti i madh është e lidhur me zemrën dhe mushkëritë. Nëse e kapni e fërkoni dhe e tërhiqni atë, atëherë të rrahurat e zemrës do të ngadalësohen.

Gishti tregues

Gishtin tregues është i lidhur me zorrën e trashë dhe stomakun. Nëse vuani nga kapsllëku ose dhimbje barku, atëherë shtypni gishtin tregues mbajeni atë të shtypur për 60 sekonda, pastaj tërhiqeni atë. Shumë shpejt ju do të vini re një përmirësim.

Gishti i mesëm


Gishtin e mesëm është e lidhur me zemër, zorrën e vogël, me qarkullimin e gjakut dhe sistemin e frymëmarrjes. Shtrëngoje gishtin tuaj fërkojeni atë çdo herë kur keni marramendje, pagjumësi, apo e ndjeni se mund të villni, transmeton Indeksonline.

Gishti i unazës


Ky gisht ka një ndikim të fuqishëm në disponimin tuaj, kështu që nëse ju mendoni jeni në depresion, fërkoni gishtin dhe së shpejti do të ndjeni relaksim.

Gishti i vogël


Gisht i vogël është i lidhur me veshkat, madje ndihmon edhe në dhimbjet e kokës dhe dhimbjet e muskujve të qafës. Bëni masazh gishtit tuaj pak dhe do të ndjeni lehtësim të madh!


Pëllëmbët e dorës janë të lidhura me sistemin nervor, kështu që në qoftë se ju doni të mbrojtur shëndetin tuaj mendor, atëherë ne rekomandojmë fuqishëm duartrokitjet.

Kjo do të stimuloj qarkullimin e gjakut, dhe ju do të ndiheni shumë më mirë!
gishti