Mavraj vjen me një gjest madhështor (FOTO)


Kosovari Mërgim Mavraj përsëri tregon se çfarë personi është.
I kthyer në Shqipëri pasi është grumbulluar nga De Biasi për dy miqësoret e radhës, mbrojtësi kuqezi Mërgim Mavraj e ka shfrytëzuar ditën e dielë duke i ardhur në ndihmë një familje të varfër.
Futbollisti i është bashkuar nismës “Fundjava ndryshe” dhe ka kontribuar diçka nga vetja e tij për disa njerëz në nevojë.
Mavraj shquhet si një person human dhe me zemër të gjerë.
mav

mav1

mav2
mav3