Maturantja më e bukur në Facebook – FOTO


    Për vetëm shtatë ditë, fotografija e një vajze të mrekullueshme nga Bosnja në rrjetin Facebook ka arritur më shumë se 27.000 pëlqime.
    Nxënësja myslimane Almasa më 2 maj publikoi fotografinë e saj të maturës dhe nuk ishte e vetëdijshme se sa interes të madh mund të ketë për fotografinë e saj.
    Të gjithë janë të mahnitur nga bukuria e kësaj vajze. Shumica e komenteve lidhen me pamjen e saj të mrekullueshme dhe me faktin se fytyra e saj shkëlqen nga optimizmi.
    Shijet janë të ndryshme por duke u bazuar në faktin se sa pëlqime ka marrë fotografija e kësaj vajze, me shumë mundësi mund të konsiderohet si maturantja më e bukur.