Maturanti me i lumtur ne Bote (Video)

kejt-apton-matatrusko-03

Duke pasur parasysh se afër është periudha në të cilat nxënësit e shkollave të mesme do të festojë diplomimin e tyre, do të bien dakord dhe partnerët tashmë prom, dhe këtë vit, të diplomuarit lumtura jetojnë në Amerikë dhe kjo është ndoshta atë lakmohet nga të gjithë njerëzit në të gjithë botën, edhe dhe ata maturiranite gjatë!

Kate Upton është një grua pas sighing shumë njerëzve në mbarë botën, kështu që nuk ka dyshim që çdo nxënës i shkollës së mesme ajo do të jetë i lumtur vetëm për të të jetë një partner prom. Nxitur nga kjo dëshirë, një i ri amerikan videove shtënë bukur në të cilën ai fton Upton tërheqës që të jetë partneri i tij.

“Unë jam një Evrej, unë jam i gjatë 175 centimetra dhe nuk e di se si të luajë. Ju jeni një i krishterë, të lartë 180 centimetra dhe duhet të merrni një Oskar për filmin në të cilin luani. Është fati?” Ka pyetur Jake Davidson në videon e tij te matures.

Nëpërmjet fjalimit të tij video, ai i tha Kate se diplomimi tij është ne 23 maj, dhe se ajo do të donte për të ardhur me të: “Unë thjesht nuk e di nëse më shumë duan të jenë të quajtur Kate apo Katie,” tha diplomuari i lumtur.

Bukuri tërheqëse në Twitter llogarinë e tij tashmë të pranuar pjesërisht ftesën: “?! Si mund ta refuzojë një ftesë të tillë Ndjehen të lirë për të thirrur mua Katie Kontrolloni orarin për muajin maj,” shkroi Kate.