Maskë për një lëkurë të yndyrshme

fytyra[1]Keni një lëkurë me yndyrë, e cila bën që të keni një shkëlqim aspak të këndshem ? Dëshironit t’a paksoni pak këtë yndyrë por akoma nuk keni gjet kuren e duhur? Trajtimet kozmetike janë të kushtueshme, dhe shpesh herë kanë produkte kimike të cilët kanë efekte negative në lëkuren tuaj? Atëherë kura më e mirë për ju është nëse e trajtoni atë me receta natyrale. Përgatisni maska natyrale për lëkuren tuaj, dhe do të habiteni nga efekti i mrekullueshëm.

 

Përbërësit,

 

Qumësht me mangezium është shumë i mirë për lëkuren tuaj, ai do të ndikojë në pakësimin e yndyrës dhe do të pastrojë poret. Si t’a vendosni atë? Mjafton që të lyeni fytyren me qumësht magnezium dhe e lini të qëndrojë deri sa të thahet dhe pastaj shperlajeni fytyren me ujë të freskët. Në fund lyeni fytyren me një krem hidratues. Këtë maskë mund t’a përgatisni të pakten 3 herë në javë, dhe nëse e vazhdoni kështu të pakten për 1 muaj rresht në fund të muajit do të ngelni e befasuar nga rezultati fantastik.sekretebukurie