Maskë me mollë për lëkure të thatë

71-300x199[1]Maskat me përbërës natyral janë të thjeshta për t’u përgatitur dhe nuk kushtojnë shumë, ndërsa trajtimet mjeksore që janë krijuar posaçerisht për të trajtuar tipin e lëkurës suaj janë shumë të kushtueshme, dhe si pasojë nuk do mund të trajtoni lëkuren tuaj sa herë që të dëshironi. Prandaj, ju sugjerojmë që të gjeni kohen e mjaftueshme për t’u kujdesur për lëkuren, pas një periudhe të shkurter me trajtime do të ngelni  të  befasuar dhe shumë të kënaqur nga rezultati fantastik që kjo maskë do të lërë mbi lëkuren tuaj.

Merrni një mollë të freskët, ndajeni në rrathë të vegjël. Vendosni mollen në frigorifer për pak minuta, pastaj bëjeni pure. Vendosni mollen e bërë pure në fytyrë dhe lëreni të qëndrojë 20 minuta, pastaj shperlani fytyren me ujë të valuar më parë të cilin e keni lënë të ftohet në temperaturen e ambientit. Këtë trajtim mund t’a përgatisni edhe tre herë në javë, në lëtë mënyrë molla e cila është e pasur me antioksidantë ju ndihmon që të eleminoni yndyren e tepër në lëkurë dhe të krijojë një thatësirë normale.